Sinterkaaskado

Oh, kom er eens kijken...

Sinterkaaskado

Inhoud:

- Tapasplank van leisteen (33x14x0,5 cm)

- Kaasletter “S” (120 gram)

- Schuitje Belegen Goudse (250 gram)

- Scrocchi Zeezout (150 gram)

- Tomaten tapenade (140 gram)

Productomschrijving:

Oh kom maar eens kijken, wat ik in mijn schoentje vind. Alles gekregen, van die beste Sint’. Zo’n reactie, daar doe je het natuurlijk voor. Maar hoe pak je dit aan? Bij Sinterklaas horen chocoladeletters! Maar wat als je een keer iets anders wilt of niet van chocolade houdt. Dan is dit leuke kaasplankje met hartige Sinterklaas hapjes dé oplossing.

Creëer een heerlijk avondje in huis met dit mooie leistenen tapasplankje van Viejo Valle porcelana speciaal door de Sint meegenomen uit Vallencia. Ideaal voor een heerlijke borrel met kaas. Wij hebben hem voor je gevuld met onze Kaasletter, een schuitje zacht romige belegen goudse kaas en scrocchi met tomaten tapenade. Scrocchi is een toastje gemaakt met olijfolie, waardoor ze niet snel zacht worden als je ze belegd (bijvoorbeeld met tapenade), ook als zoutje zijn ze heerlijk.

Kies je favoriete drankje erbij en je bent er klaar voor!

Geplaatst op dinsdag 24 november 2020.

Over Kaaskado.nl

Dit bericht is geschreven door Kaaskado.nl. Het bedrijf valt onder delicatessen uit Woerden. Trefwoorden van Kaaskado.nl uit Woerden : kaasplankje kado geven, buitenlandse kazen, kaaspakket samenstellen, culinair kado, online kaas bestellen, kaasfondue bestellen, kado voor kaasliefhebber, samengesteld kaaspakket.

Lees meer over Kaaskado.nl.