Pijnklachten? Lovehandles? Probeer de TEI nu met korting!

Kijk je favoriete serie terwijl je aan je lichaam werkt! Hoe relaxed?

Pijnklachten? Lovehandles? Probeer de TEI nu met korting!

Terwijl jij ligt te Netflixen, programmeer ik de TEI met één van de 21 programma's, afhankelijk van jouw doelen! Zo behandelen we chronische pijnklachten in spieren en gewrichten, klachten met betrekking tot PMS en de overgang of drijven we vocht af dat zich op onwenselijke plaatsen ophoopt.

Naast deze vervelende klachten kunnen we met de TEI ook die stomme lovehandles wegwerken of vetophopingen op andere plaatsen aanpakken

En dat allemaal terwijl jij je favoriete serie kijkt!

De TEI kan heel goed ingezet worden bij lichamelijke klachten. Thermotherapie en elektrotherapie hebben een positief effect op zowel acute als chronische pijnklachten. De combinatie van deze twee technieken versterkt het effect, omdat je door middel van de infraroodstraling dieper in het weefsel doordringt, waardoor de kern van de pijnplek optimaal wordt bereikt. Op deze manier kunnen we de pijn effectief verminderen bij onder andere de volgende klachten:

- PMS

- Overgangsklachten

- Oedeem (vocht vasthouden)

- Reuma

- Hernia

- Pijnklachten na chemokuur

- Overige pijnklachten in spieren en gewrichten

Daarnaast bevat het TEI system ook diverse programma’s voor figuurcorrectie. Wil jij net wat strakker worden, krijg je die lovehandles maar niet weg of heb je te maken met losse huid of cellulitis of striae? Dan kunnen we daar met de TEI ook wat aan doen. Door de warmte van de infraroodstimulatie gaan de vetcellen openstaan. Hierdoor lopen ze leeg en wordt de inhoud direct afgevoerd. De elektrostimulatie zorgt voor versteviging van huid en spieren. Je snapt dat een combinatie van beiden prachtige resultaten opleveren!

Behandelingen op de TEI duren tussen de 30 en 45 minuten. Precies lang genoeg om even de laatste aflevering van jouw favoriete serie te kijken! Terwijl jij op de TEI aan je lichaam werkt, ontspan je ondertussen met een Netflixje naar keuze! ?? Of we zetten gewoon een lekker muziekje aan, over de speakers of op de koptelefoon. De keuze is aan jou!

Om de stap voor jou nog makkelijker te maken kun je via deze link gebruik maken van een speciale kennismakingskorting. Drie behandelingen voor slechts 99,-!

https://vidavitaal.nl/afspraak-maken-tei/

Geplaatst op dinsdag 18 juni 2019.

Over Vida Vitaal

Dit bericht is geschreven door Vida Vitaal. Het bedrijf valt onder coaching uit Woerden. Trefwoorden van Vida Vitaal uit Woerden : afvallen, overtollige kilos kwijt, dieet, lekker eten, lekker afvallen, gezond leven, afslanken, zomer body krijgen,.

Lees meer over Vida Vitaal.