Een krachtige methode om belemmerende overtuigingen om te zetten naar helpende overtuigingen.

Wat een cliënt hierover zegt:

Een krachtige methode om belemmerende overtuigingen om te zetten naar helpende overtuigingen.

Een tijdje geleden zag ik een enthousiast bericht van Dinga van Driel (Drielink Coaching), waarin ze schreef dat ze de basistraining van PSYCH-K heeft gevolgd. Ik had er niet eerder van gehoord, maar het korte stukje tekst bij de post wekte mijn interesse.

Toen Dinga erover ging vertellen was ik enthousiast en mocht ik een aantal sessies met de methode van PSYCH-K bij haar volgen. Ik heb ontdekt welke overtuigingen mij onbewust belemmeren. Overtuigingen die vaak al vroeg zijn ontstaan, waardoor ze voor mij ‘gewoon’ waren. Ik was er immers van overtuigd!

Samen met Dinga heb ik de belemmerende overtuigingen geformuleerd naar helpende overtuigingen en daarna hebben we met deze methode mijn overtuigingen getransformeerd naar deze helpende overtuigingen. En het werkt voor mij. Wat een mooie en krachtige methode! Dinga is toegankelijk, rustig, stelt je op je gemak en oordeelt niet.

Ik heb Dinga als een soort gids ervaren; als je vastloopt helpt ze je op weg, maar verder laat ze je ervaren dat de informatie die je nodig hebt om verder te komen in jezelf zit en dat maakt het zo’n krachtige methode! Als je ervoor openstaat dan kan ik je deze methode bij Dinga echt aanbevelen!

Wil jij dit ook? Heb je interesse? Neem dan contact op met dinga@drielinkcoaching.nl of bel: 06-41392994

Geplaatst op donderdag 22 oktober 2020.

Over Drielink Coaching

Dit bericht is geschreven door Drielink Coaching. Het bedrijf valt onder coaching uit Woerden. Trefwoorden van Drielink Coaching uit Woerden : individuele coaching, teamcoaching, teambuilding, bedrijfscoaching, coaching op maat, leerdoelen behalen, teamcoaching op maat, teamvertrouwen.

Lees meer over Drielink Coaching.