Yvonnes Creaties in Woerden

Yvonnes creaties, muurschilderingen en schilderijen.

Over Yvonnes Creaties

Yvonnes Creaties valt onder de rubriek kunstenaar uit Woerden.

De drijvende kracht achter Yvonnes Creaties is Yvonne Koekoek, ze kan haar creatieve geest de vrije loop laten door de meest mooie muurschilderingen en schilderijen te creƫren.

Samen gaan we kijken naar uw wensen en de mogelijkheden hierin. Op de afgesproken dag kom ik naar u toe met een beamer, verf en penselen. Ik werk enkel met acrylverf. Deze verf heeft als groot voordeel dat deze vrijwel geurloos en snel drogend is. Uiteraard kunt u er vanuit gaan dat ik de ruimte netjes achterlaat. Bij muurschilderingen hanteer ik een prijs gebaseerd op de tijd die ik denk nodig te hebben. We spreken een vast bedrag af zodat u weet waar u aan toe bent. Hierbij komen nog eventuele reiskosten. Materiaal is inbegrepen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en voorbeelden kunt u een kijkje nemen op de website of neem even contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Yvonnes Creaties uit de rubriek kunstenaar uit Woerden is gevestigd aan de guldendreef 29 in Woerden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06 81804853.

Diensten en producten voor kunstenaar

Trefwoorden die horen bij Yvonnes Creaties zijn o.a. :