WaarTalent in Woerden

WaarTalent: Loopbaancoaching.

Over WaarTalent

WaarTalent valt onder de rubriek coaching in Woerden.

De drijvende kracht achter WaarTalent is Lisa van den Berg. Het bedrijf is begin 2019 opgestart en Lisa heeft inmiddels al vele stappen gezet in haar bedrijf. Haar drijfveren, persoonlijke talenten en eerdere ervaringen komen hierin mooi samen.

Lisa is altijd al geïnteresseerd geweest in mensen, hun loopbanen en de keuzes die zij hierin maken. Zij heeft 25 jaar gewerkt binnen de P&O en HRM. Als visie heeft Lisa dat iedereen goed is zoals hij of zij is. Iedereen heeft talent. Als passie heeft zij om mensen te kunnen helpen om hun ware talenten te ontdekken en in te zetten in een functie die bij hun talenten past.

WaarTalent richt zich in eerste instantie op gemeentelijke professionals. Komt u niet uit een gemeentelijke organisatie, schroom dan niet om toch contact op te nemen.

U kunt bij WaarTalent terecht voor diverse diensten. Hieronder ziet u een overzicht van deze diensten. Uitgebreide informatie kunt u op de website terug vinden.

Het aanbod:

- Individuele loopbaancoaching.

- TMA analyse.

- Tweedaagse loopbaantraining in een kleine groep.

- CV check.

Wilt u ook vanuit uw ware talenten in uw kracht komen, zodat u (weer) trots kunt zijn op het werk wat u doet? Dan helpt WaarTalent u graag verder.

Heeft u een vraag aan WaarTalent? Neem dan contact op! Meer informatie en de mogelijkheden kunt u ook op de website terug vinden.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

WaarTalent uit de rubriek coaching uit Woerden is gevestigd aan de Retsinagaard 3 in Woerden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40469790.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij WaarTalent zijn o.a. :