Vida Vitaal in Woerden

Vida Vitaal- Gezond, snel en lekker afslanken met Straight away

Over Vida Vitaal

Vida Vitaal valt onder de rubriek coaching uit Woerden.

Bent u opzoek naar iemand die u kan helpen bij goed, lekker en gezond afvallen? Zoek dan niet langer want dan bent u bij Vida Vitaal helemaal aan het juiste adres.

U, als persoon, staat bij Vida Vitaal centraal. Het belangrijkst is dat u zich goed voelt bij de manier hoe Vida Vitaal de kilo’s gaat aanpakken. U bent namelijk degene die het moet gaan doen, dus uw comfort staat voorop. Gelukkig staat u er niet alleen voor en zijn er verschillende mogelijkheden om uw doel te bereiken. Daardoor is er altijd wel een manier

Tevens kunt u bij Vida Vitaal terecht voor een Straight away programma. Dit programma biedt alle duidelijkheid en comfort die u nodig heeft bij het afvallen. En niet geheel belangrijk, een snel en blijvend resultaat! Tijdens het programma staat Vida Vitaal 24/7 voor u klaar wanneer de momenten komen dat u het zwaar heeft of bepaalde producten zat beginnen te worden.

Heeft u nog vragen voor Vida Vitaal? Of wilt u meer te weten komen over de diensten en producten die zij leveren? Neem dan gerust even contact met ze op of neem een kijkje op hun website voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Vida Vitaal uit de rubriek coaching uit Woerden is gevestigd aan de Pompmolenlaan 26 in Woerden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-45300470.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Vida Vitaal zijn o.a. :