Vida Vitaal in Woerden

Vida Vitaal - In drie stappen blijvend naar een gezond gewicht

Over Vida Vitaal

Vida Vitaal valt onder de rubriek coaching uit Woerden.

Ben je opzoek naar iemand die je kan helpen om op een gezonde manier blijvend af te vallen? Zoek dan niet langer want dan ben je bij Vida Vitaal helemaal aan het juiste adres.

Jij staat bij Vida Vitaal centraal. Het belangrijkst is dat jij je goed voelt bij de manier hoe we samen de kilo’s gaan aanpakken. Jij bent namelijk degene die het moet gaan doen, dus uw comfort staat voorop. Gelukkig sta je er niet alleen voor en zijn er verschillende mogelijkheden om uw doel te bereiken. Daardoor is er altijd wel een manier om jouw doel te bereiken!

Tevens kunt u bij Vida Vitaal terecht voor een Straight away programma. Dit programma biedt alle duidelijkheid en comfort die u nodig heeft bij het afvallen. En niet geheel belangrijk, een snel en blijvend resultaat! Tijdens het programma staat Vida Vitaal 24/7 voor u klaar wanneer de momenten komen dat u het zwaar heeft of wanneer je vragen hebt.

Heb je nog vragen voor Vida Vitaal? Of wil je meer te weten komen over de diensten en producten die zij leveren? Neem dan gerust even contact met ze op of neem een kijkje op de website voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Vida Vitaal uit de rubriek coaching uit Woerden is gevestigd aan de Pompmolenlaan 26 in Woerden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-45300470.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Vida Vitaal zijn o.a. :

Nieuws van Vida Vitaal in Woerden

Alles wat je samen doet, is leuker!

Alles wat je samen doet, is leuker!

Ja toch? En samen afslanken is niet alleen leuker, je trekt elkaar ook door moeilijke momenten heen én... viert natuurlijk samen de overwinningen! Samen sta je sterker!