Uitvaartcentrum Woerden De Laatste Eer in Woerden

Uitvaartcentrum Woerden De Laatste Eer staat dag en nacht voor u klaar.

Over Uitvaartcentrum Woerden De Laatste Eer

Uitvaartcentrum Woerden De Laatste Eer valt onder de rubriek uitvaartverzorging uit Woerden.

De drijvende kracht achter Uitvaartcentrum Woerden De Laatste Eer zijn de uitvaartbegeleiders Martin van Die, Gert van Vliet en Adri van der Lingen-Zwijnenburg. Samen staan zij graag voor u klaar om de uitvaart van een dierbare te verzorgen. Achter de schermen is er ook een vast team beschikbaar om de uitvaarten tot in detail zo goed mogelijk te laten verlopen.

Uitvaartcentrum Woerden De Laatste Eer staat u graag persoonlijk te woord en begeleidt u vanaf het eerste contact. Uitvaartcentrum Woerden De Laatste Eer beschikt over een eigen aula met ongeveer 70 zitplaatsen. Ook is er de mogelijkheid tot het afspelen van muziek en het het vertonen van foto's door middel van een PowerPoint. Tevens is er een 24 uurs ruimte aanwezig. Hiervoor ontvangt u een eigen sleutel om op uw eigen moment de overledene te kunnen bezoeken.

Bij Uitvaartcentrum Woerden De Laatste Eer kunt u al uw wensen aangeven waar vervolgens een duidelijk overzicht van wordt gemaakt, ook van de kosten. Alles wordt vastgelegd in een besloten dossier.

Tevens kan vanuit Uitvaartcentrum Woerden De Laatste Eer worden vertrokken naar elke gewenste begraafplaats of crematoria.

Voor meer informatie over de werkwijze van Uitvaartcentrum Woerden De Laatste Eer kunt u een kijkje nemen op de website. Hier vindt u tevens alle contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Uitvaartcentrum Woerden De Laatste Eer uit de rubriek uitvaartverzorging uit Woerden is gevestigd aan de Oudelandseweg 52 in Woerden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0348-418686.

Diensten en producten voor uitvaartverzorging

Trefwoorden die horen bij Uitvaartcentrum Woerden De Laatste Eer zijn o.a. :