Smolders Partyservice in Woerden

Smolders Partyservice is een cateringbedrijf gevestigd in Woerden.

Over Smolders Partyservice

Smolders Partyservice valt onder de rubriek catering uit Woerden.

Wij zijn in 1989 met Smolders Partyservice begonnen. Van kinds af aan wou ik al kok worden . Smolders Partyservice is een cateringbedrijf. Wij exploiteren het bedrijfsrestaurant van de Gemeente Woerden. Daarnaast verzorgen wij (bedrijfs)lunches, warme maaltijden/diner, buffetten warm/koud/tapas, salades, borrelgarnituur warm/koud en alle overige catering die onze gasten bij speciale gelegenheden. Binnen ons bedrijf zijn vijf mensen werkzaam.

Wij doen onder andere Het klaarmaken van lunches, buffetten, salades en borrelhapjes. En van maandag t/m donderdag bezorgt de bedrijfscaterin lunch, soep, broodjes, snacks. Met name in het weekend de salades en hapjes. Wij halen onze producten zoveel mogelijk bij de plaatselijke leveranciers vandaan. Onze specialiteit is de kipsalade en de borrelhapjes, waarin wij proberen om steeds nieuwe hapjes te creëren.

Wij leveren maatwerk; maken het zoals de gasten wensen, daardoor loop je tegen weinig problemen aan. Binnen de catering bestaan er voor het bedrijfsrestaurant vaste werktijden. Hier wordt tussen de middag de lunch gedraaid en de werktijden zijn van 8.30 uur tot ± 15.00 uur. Voor de overige catering kan dat elke dag anders zijn.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Smolders Partyservice uit de rubriek catering uit Woerden is gevestigd aan de De Linge 8 in Woerden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-50236825.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij Smolders Partyservice zijn o.a. :