Praktijk Roozemond in Reeuwijk

Als je de weg kwijt bent, kom je nog eens ergens !!

Over Praktijk Roozemond

Praktijk Roozemond valt onder de rubriek coaching in Woerden.

Jeanet Roozemond is de kracht achter Praktijk Roozemond. In 2010 heeft zij besloten om haar mogelijkheden te verruimen. Ze wilde nog verder gaan met helpen van mensen met hun persoonlijke ontwikkeling. Ze is toen gestart met een 4-jarige opleiding tot psychodynamisch therapeut aan de Academie voor Psychodynamica. In 2014 heeft zij die opleiding afgerond. Ze kan hulp bieden die totaal gericht is op jouw vraag en wens. Ze kan gebruik maken van verschillende methodieken die op dat moment het beste bij jou en jouw hulpvraag aansluiten.

Psychodynamische therapie:

Tijdens de therapie kunnen er uiteenlopende therapievormen toegepast worden. Het gebruik maken van deze verschillende therapievormen, soms ook tijdens 1 sessie, maakt het dynamisch. Zo krijg je een sessie voor jou op maat gemaakt. Psychodynamische therapie helpt je om je onderbewuste zichtbaar te maken. Je leert je moeilijkheden kennen, je leert ze verwerken of je leert hoe je er mee om kunt gaan. Dit alles met als doel om weer in balans te komen.

Coaching:

Coaching is een persoonlijk ontwikkelingsproces die erop gericht is je in positieve zin te veranderen. Je wordt ondersteunt bij het behalen van je zelfgekozen doelen. Je kijkt naar wat je in je leven ervaart en wat je graag anders zou willen. Wat zijn je wensen en je dromen?

Je krijgt tijdens het proces nieuwe inzichten, je komt in beweging en je ontwikkelt en vergroot je eigen mogelijkheden. Op deze manier wordt je bekwamer in het bereiken van je eigen doelen.

Therapie- en coachingsvormen:

- EMDR - Hypnotherapie - Neuro Linguïstisch Programmeren - Regressie - Ret - Innerlijk Kind Werk - Lichaamswerk - Systemisch werk - Delenwerk - Transactionele Analyse - Rouwtherapie

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Roozemond uit de rubriek coaching uit Woerden is gevestigd aan de Leeghwaterstraat 25 in Reeuwijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-34376698.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk Roozemond zijn o.a. :