Martin Hamilton Fotografie in Woerden

Martin Hamilton Fotografie: Professionele fotografie.

Over Martin Hamilton Fotografie

Martin Hamilton Fotografie valt onder de rubriek fotograaf uit Woerden.

Zoekt u een fotograaf die professionele fotoshoots aan kan bieden? Dan bent u bij Martin Hamilton Fotografie aan het juiste adres. Martin heeft aan de Octopus Academy in Den Haag en Het Fotografieinstituut Nederland opleidingingen portret- en reportagefotografie gevolgd en behaald.

Martin heeft, voordat hij fotograaf is geworden, jarenlang gewerkt als regisseur aan televisieproducties. Daarnaast is theater ook altijd een grote liefde van hem geweest.

Martin is, na het behalen van het diploma als fotograaf, afgereisd naar Zuid-Afrika om daar voor de stichting Mamas fotoreportages te maken.

Portretfotografie en reportagefotografie zijn beide specialisaties van Martin. De modellen komen naar zijn studio in Woerden, maar deze fotoshoots kunnen ook op locaties in het land plaatsvinden.

Voor een fotoshoot zal Martin eerst met u besproken hebben wat uw idee├źn zijn voor de shoot. Uw plan kan eventueel in een moodboard gezet worden en dat zal dan een soort handleiding zijn voor de fotoshoot. Meer informatie hierover ziet u op de website terug.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Martin Hamilton Fotografie? Schroomt u dan niet op contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Martin Hamilton Fotografie uit de rubriek fotograaf uit Woerden is gevestigd aan de Gebr. Grimmkade 52 in Woerden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28541795.

Diensten en producten voor fotograaf

Trefwoorden die horen bij Martin Hamilton Fotografie zijn o.a. :