Luna Ilena Spirit & Stones in Woerden

Mineralen en Edelstenen webshop

Over Luna Ilena Spirit & Stones

Luna Ilena Spirit & Stones valt onder de rubriek webshop in Woerden.

De leukste webshop van Nederland.

Mijn passie is voor iedereen een persoonlijk of gericht cadeau te maken. Denk aan zwangerschap, rouw/verlies, geboorte, of een cadeau dat een "steuntje in de rug geeft". Persoonlijke cadeaus voor een verjaardag of zeer gewaardeerde vriendschap. Alles wat ik maak, is met liefde gemaakt!

Voel je welkom om langs te komen naar mijn winkel in Woerden of neem een kijkje in mijn website 24/7. Mis je iets in de collectie? Dan kan ik altijd opzoek gaan naar het juiste product of edelsteen.

In mijn collectie is o.a. te vinden: - Mineralen en edelstenen. - Etherische oliën. - Home & Living producten zoals waxinelichthouders en kaarsen. - Geuren en wellness zoals Aura mist en heerlijke scrub. - Zenvya Sieraden.

Je kunt tevens bij mij terecht voor Reiki behandelingen, waarbij ik gebruik maak van Etherische oliën indien gewenst. Ook geef ik Chakra behandelingen en Reiki op afstand. Vraag naar de mogelijkheden. Ideaal inzetbaar bij emotionele klachten, piekeren, hoofdpijn, rugpijn, spierklachten, in contact komen met jezelf, spirituele ontwikkeling, slaapproblemen, somberheid en nog zoveel meer. Blijf niet rondlopen met uw klachten, maar verlicht deze.

Iedereen is waardevol. JIJ bent waardevol!

Liefs Ilona Pfaff


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Luna Ilena Spirit & Stones uit de rubriek webshop uit Woerden is gevestigd aan de Trasmolenlaan 12 in Woerden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-54945522.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Luna Ilena Spirit & Stones zijn o.a. :