LimesKind in De Meern

Opvoeders- & Kindercoaching

Over LimesKind

LimesKind valt onder de rubriek coaching in Woerden.

LimesKind is een praktijk gericht op coaching, yoga en training, waarbij verbinding een belangrijk element is. Onze drijfveer is ontwikkelen, wortelen en groeien.

Coaching: Dieper wortelen om te groeien

Kindercoaching is een laagdrempelig en kortdurende manier begeleiden van kind en ouders met zorgen of hulpvragen. Soms lukt het even niet alleen en kan het meekijken van een coach het juiste duwtje in de rug geven. Door gesprek, spel, creativiteit, yoga vindt het kind (en de ouders) op eigen kracht de beste antwoorden. Het kind en de ouders voelen zich zekerder en sterker om zelfstandig en met elkaar weer verder te kunnen. Eigenlijk kun je zeggen: door dieper te wortelen, kun je weer mooier groeien.

Yoga: Voel de verbinding...

Kinderen, en ook ouders, hebben een vol leven. Daarbij werken IPads en games niet rustgevend. Yoga is een ontspannen manier om lichaam en geest in balans te houden. En om alles te kunnen 'laten'. Na 4,5 jaar kinderyogalessen te hebben gegeven, richt LimesKind zich nu op Ouder & Kind Specials. Hierin staan verbinding en ontspanning centraal. Er wordt op een prettige manier lichamelijk contact gemaakt door gezamenlijke yogaoefeningen, spellen, krachtoefeningen, ademhalingsoefeningen, massage, (non)verbale communicatie en een gezamenlijke eindontspanning. Het belangrijkste aspect is plezier hebben met elkaar.

Training: Vriendentraining Versterkt veerkracht, zelfvertrouwen en growth mindset

Is je kind onzeker of angstig? Is je kind bang om fouten te maken? Vermijd je kind vaak situaties? Piekert je kind veel of wordt het gepest? Heeft je kind moeite met emoties te reguleren?

Debbie, van LimesKind heeft de 'Training voor trainers: Vriendenprogramma' gevolgd. Het is een methode om kinderen verder te helpen, waardoor ze weer vrienden worden van zichzelf. Deelname aan het programma versterkt de emotionele veerkracht, stimuleert het zelfvertrouwen, helpt een growth mindset te ontwikkelen en bouwt probleemoplossende vaardigheden op. Tevens geeft het handvatten om angsten de baas te worden en piekeren te overwinnen. De training geeft handvatten, zodat een kind in de toekomst beter is uitgerust om uitdagingen aan te kunnen. Het leert kinderen om vrienden met zichzelf te worden.

"Dieper wortelen om vervolgens mooier te groeien".

Neem eens vrijblijvend contact met me op. Ik help je graag verder.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

LimesKind uit de rubriek coaching uit Woerden is gevestigd aan de Pastoor Boelenslaan 6 in De Meern. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53226169.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij LimesKind zijn o.a. :