Klikenzo in Woerden

Klikenzo fotografie

Over Klikenzo

Klikenzo valt onder de rubriek fotograaf uit Woerden.

Bij Klikenzo fotografie kunt u terecht voor de mooiste foto's en reportages. Klikenzo is de onderneming van Marleen Bouwman. Marleen heeft een passie voor fotografie. Deze passie is al vroeg in haar leven ontstaan. Begonnen als hobby en nu als vaste droombaan.

Het vastleggen van bijzondere momenten is altijd fijn. Zo kunt u altijd even terugkijken. Zo kunt u bij ons terecht voor bruiloft reportages, uitvaartreportages en reisreportages.

Verder maakt Marleen ook fotoboeken van de foto’s die u nog ergens heeft liggen of opgeslagen. Dus heb je nog ergens een doos vol foto’s of een pc vol herinneringen? Marleen maakt daar met heel veel plezier en liefde een mooi fotoboek van

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Neem ook gerust een kijkje op onze eigen website voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Klikenzo uit de rubriek fotograaf uit Woerden is gevestigd aan de Van der Valk Boumanlaan 58 in Woerden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14832954.

Diensten en producten voor fotograaf

Trefwoorden die horen bij Klikenzo zijn o.a. :