Kemp Beveiliging in Woerden

Kemp Beveiliging: Een beveiligingsplan op maat.

Over Kemp Beveiliging

Kemp Beveiliging valt onder de rubriek beveiliging uit Woerden.

De drijvende kracht achter Kemp Beveiliging is Cees Kemp. Cees is onder andere gespecialiseerd in het aanleggen van beveiligingsinstallaties. Bij Kemp Beveiliging hebben ze het verlenen van een goede service naar de klanten toe hoog in het vaandel staan.

Om een inbraak of een verdachte situatie vroegtijdig te signaleren is het van belang dat er samen met u een beveiligingsplan op maat wordt gemaakt.

Bij Kemp Beveiliging kunt u terecht voor:

- Alarminstallaties: U krijgt na het installeren van het alarmsysteem de benodigde instructies en uitleg hoe u het apparaat moet bedienen. De alarminstallatie kan gekoppeld worden aan de meldkamer of u kunt er voor kiezen dat u gebeld of ge-sms't wordt wanneer het alarm afgaat. Tevens is er de mogelijkheid tot het versturen van een push bericht naar uw smartphone wanneer het alarm afgaat.

- Camera-installaties: Samen met Kemp Beveiliging kunt u uw wensen bespreken om te bekijken welke beveiligingscamera het best bij u past. Al de camera's van Kemp Beveiliging zijn op elk gangbare smartphone, tablet of computer live te bekijken.

Voor meer informatie en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Kemp Beveiliging.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kemp Beveiliging uit de rubriek beveiliging uit Woerden is gevestigd aan de Rietveld 34 in Woerden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 085-8222455.

Diensten en producten voor beveiliging

Trefwoorden die horen bij Kemp Beveiliging zijn o.a. :