Jorkootch in Woerden

Jorkootch: Versterkt veerkracht bij introverten.

Over Jorkootch

Jorkootch valt onder de rubriek coaching in Woerden.

Personal branding voor introverten.

De drijvende kracht achter Jorkootch is Jorkos Vermeulen. Jorkos zijn coachingsstijl is ontspannen, origineel en respectvol maar ook confronterend.

Jorkos kijkt naar zijn coachee en de situatie waarin hij of zij zich bevindt. Doordat hij analytisch en empathisch is, begrijpt Jorkos vaak waar iemand gedachten en gedrag vandaan komen. Deze eigenschappen worden gebruikt om de coachee te ondersteunen.

naast de studie maatschappelijk werk, begeleidde Jorkos mensen met diverse problematiek in hun ontwikkeling. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in coaching van mensen die graag hun individualiteit willen ontdekken en uitwerken en die evenwichtiger willen leven.

Jorkos heeft de 7-verenmethodiek ontwikkeld. Hiermee kan hij u op maat en flexibel helpen naar het leven dat u graag wilt. Er zal, na een kennismakingsgesprek, een plan van aanpak worden opgesteld. Daarna zal het avontuur beginnen met het coachingsprogramma om uw 7 belangrijkste talenten te ontdekken. U zult hierdoor meer veerkracht en balans in uw leven krijgen.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Jorkootch? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Jorkootch uit de rubriek coaching uit Woerden is gevestigd aan de Amsterdamlaan 59 in Woerden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28271358.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Jorkootch zijn o.a. :