Jorkootch in Woerden

Jorkootch: Versterkt veerkracht bij introverten.

Over Jorkootch

Jorkootch valt onder de rubriek coaching in Woerden.

Personal branding voor introverten.

Als zelfstandig maatschappelijk werker en coach begeleid en train ik mensen die introvert of autistisch zijn en meer veerkracht en zelfvertrouwen in hun ondernemerschap, werknemerschap of in hun privéleven willen ontwikkelen.

Om dit te bereiken, gebruik ik mijn zelfontwikkelde begeleidingsmethode: de 7-verenmethode. Een methode waarmee ik jou op een flexibele en creatieve manier kan helpen om op te vallen met jouw kwaliteiten als introvert of autist. Ik zorg dat jij opvalt als authentiek persoon en balans in je leven behoudt.

Ik werk altijd met een gratis kennismakingsgesprek. Daarna gaan we samen het avontuur aan om jouw doelen te bereiken en waardoor je meer veerkracht en balans in je leven krijgt. Als persoon ben ik het beste te omschrijven als iemand die gestructureerd, rustig, empathisch, flexibel, daadkrachtig, leergierig en open minded is. Hierdoor ben ik in staat om jou te begrijpen en te motiveren om samen met jou te werken aan jouw persoonlijkheid en je balans in jouw leven. Tevens bied ik op tactische manier alternatieven door op zoek te gaan naar creatieve en niet-standaard oplossingen om dit te bereiken.

Wil je meer weten? Bekijk dan snel mijn website of neem gerust contact met me op via e-mail, whatsapp of telefoon. Dan kunnen we kennismaken en bekijken wat ik voor je kan betekenen.

Graag tot ziens!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Jorkootch uit de rubriek coaching uit Woerden is gevestigd aan de Amsterdamlaan 59 in Woerden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28271358.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Jorkootch zijn o.a. :