HBM Coaching & Training in Woerden

HBM coaching, training en massage; Jezelf zijn!

Over HBM Coaching & Training

HBM Coaching & Training valt onder de rubriek coaching in Woerden.

Ben je oververmoeid, prikkelbaar en heb je vaak last van stress? Dan is HBM Coaching & Training de praktijk voor jou! Een burn-out ligt namelijk op de loer, in mijn praktijk wil ik mensen zoals jou sterker en beter maken door middel van verschillende behandelmethodes. De drijvende kracht achter de praktijk is Henk Barends, ervaringsdeskundige en sinds 2016 de trotse eigenaar van HBM coaching, training en massage!

Mijn coaching zorgt ervoor dat;

* Jij een gezond stressloos leven hebt * Jij weer energie krijgt in je leven * Jij herstelt van je burn-out * Jij niet in een burn-out komt * Jij je bewust wordt waarom je doet wat je doet * Jij blij bent met wat de dag je brengt * Jij meer zelfverzekerd bent * Jij in je werk weer kan stralen

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

HBM Coaching & Training uit de rubriek coaching uit Woerden is gevestigd aan de Kattegat 8D in Woerden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-54631969.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij HBM Coaching & Training zijn o.a. :