Har-Monique in Harmelen

Har-Monique: (Gezins-) Coach.

Over Har-Monique

Har-Monique valt onder de rubriek coaching uit Woerden.

De drijvende kracht achter Har-Monique is Monique Boes (gecertificeerd en erkend gezinscoach). Monique is met haar bedrijf ingeschreven bij de KvK en aangesloten bij een officiƫle geschillencommissie en het Puur Coach Team.

Monique is een hooggevoelige vrouw met een groot empathisch vermogen. Na diverse jaren gewerkt te hebben binnen de gezondheidszorg (met name de verstandelijke gehandicaptenzorg), werkt Monique nu al 10 jaar binnen de kinderopvang. Als gezinscoach wil Monique graag ouders en kinderen op een andere manier gaan ontmoeten.

Monique heeft haar kennis vanuit de volgende opleidingen die zij heeft gevolgd:

- Holistische en Therapeutische kinderyoga, Nieuwetijdstherapeut, Zinvol tekenen met kinderen, en de Training trauma en Eft. Deze kennis gebruikt zij in de coachsessies met ouders en kinderen.

U kunt bij Har-Monique terecht voor gezinscoaching/familiecoaching, gezinsbegeleiding en het innerlijk kind.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Har-Monique? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Har-Monique uit de rubriek coaching uit Woerden is gevestigd aan de Koperwiek 36 in Harmelen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-27087691.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Har-Monique zijn o.a. :