Finaccent in Woerden

Finaccent gevestigd in Woerden. Van oorsprong begonnen als een advieskantoor voor ondernemers zijn we nu uitgegroeid tot een volwaardig dienstverlenend bedrijf voor het midden- en kleinbedrijf op het gebied van financiën en belastingen.

Over Finaccent

Finaccent valt onder de rubriek administratiekantoor in Woerden.

Van oorsprong begonnen als een advieskantoor voor ondernemers zijn we nu uitgegroeid tot een volwaardig dienstverlenend bedrijf voor het midden- en kleinbedrijf op het gebied van financiën en belastingen.

Ook voor particulieren bieden wij onze dienstverlening aan met het accent op advisering en belastingaangiften.

Hoewel we opereren rondom Woerden bieden we natuurlijk ook een landelijke dekking voor onze dienstverlening; dit alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Wij zijn van mening dat elke onderneming en particulier een op maat gemaakte offerte vooraf op prijs stelt. Door met maatwerk offertes te werken weten onze cliënten wat ze van ons mogen verwachten en komen ze niet voor verrassingen te staan.

Hieronder vindt u een uiteenzetting van onze dienstverlening:

Administratiekantoor: Wij verzorgen uw volledige administratie en rapporteren u geregeld (op verzoek maandelijks of per kwartaal) over de voortgang binnen uw onderneming. Eventueel benodigde aangiften omzetbelasting en loonbelasting worden voor u verzorgd.

Zakelijke dienstverlening: Alle contacten met bijvoorbeeld de belastingdienst, bedrijfsvereniging en Kamer van Koophandel kunnen wij voor u verzorgen. Tevens verzorgen wij, indien gewenst, uw creditmanagement oftewel het beheer van uw debiteuren in de ruimste zin van het woord.

Startersbegeleiding: Het starten van een onderneming is een van de spannendste dingen die een mens kan ondernemen. In deze Startersfase kunnen administratie en rapportage van zeer groot belang zijn om duidelijk inzicht te hebben in opbrengsten en verplichtingen. Als deze goed verzorgd zijn, maakt dat het ondernemen iets minder spannend, in die zin dat de kans op onaangename verrassingen veel kleiner wordt. Duidelijke en consistente administratie en rapportage kan daarbij van groot belang zijn. Het aanvragen van een fiscaalnummer en verdere advisering is onderdeel van deze startersbegeleiding.

Fiscale aangiften: Behalve het verzorgen van uw aangiften omzetbelasting (en indien van toepassing uw loonbelasting) verzorgen wij uiteraard ook de aangifte inkomstenbelasting. Dit geldt zowel voor ondernemers maar ook voor particulieren. Voor de aangifte vennootschapsbelasting maken wij gebruik van externe deskundigen. Uiteraard blijven wij wel het vaste aanspreekpunt.

Salarisadministratie: Maandelijks wordt de complete salarisadministratie gevoerd op basis van de door u aangeleverde wijzigingen. Binnen 5 werkdagen heeft u de salarisstroken retour voor een tijdige betaling aan uw personeel. Uiteraard kunt u de basisgegevens ook alvast per email ontvangen, zodat dit proces op verzoek verspoedigd kan worden.

Schuldhulpverlening: Wij kunnen bemiddelen bij schuldhulpverlening. Voor meer informatie zie het onderwerp schuldhulpverlening.

Persoonsgebonden budget: Wij kunnen uw aanvraag voor een PGB verzorgen. Voor meer informatie zie het onderwerp PGB.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Finaccent uit de rubriek administratiekantoor uit Woerden is gevestigd aan de Schillingdreef 12 in Woerden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-47874500.

Diensten en producten voor administratiekantoor

Trefwoorden die horen bij Finaccent zijn o.a. :