Creatief Kasteel in Harmelen

Creatief Kasteel, Voor piepschuim en meer!

Over Creatief Kasteel

Creatief Kasteel valt onder de rubriek grafisch ontwerper uit Woerden.

Creatief Kasteel maakt en ontwerpt letters, vormen en logo's van o.a. piepschuim. Daarnaast ontwerpen wij logo's en huisstijlen en het verzorgen van drukwerk, maar ook voor het bedrukken van textiel zoals shirts, petten en (sport)tassen,kunt u bij ons terecht.

Met meer dan 9 jaar ervaring verzorgen wij een breed pakket producten. Creatieve ideeën en moderne computertechnieken zorgen voor een optimale uitstraling. We produceren van piepschuim voor de zakelijke markt diverse opvallende vormen zoals: • Logo's, beeldmerken en payoff's • Letters in verschillende letterypen(Arial, comic,cooper etc), hoogtes en kleuren • Vormen als sterren, kronen en harten. Het wordt veel toegepast bij o.a. de standbouw, interieurbouw, etaleurs, visual merchandisers, sign bedrijven en reclameburo's, etc. Voor de zakelijke markt maken wij graag een offerte op maat, hiervoor kunt u een mailtje sturen naar: info@schuimletters.nl

De meeste producten kunt u bestellen in onze webwinkel maar mocht u iets in gedachten hebben wat u niet in onze winkel kunt vinden aarzel dan niet om contact met ons op te nemen want in principe is alles mogelijk.

Heeft u vragen of wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en dan gaan we samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Creatief Kasteel uit de rubriek grafisch ontwerper uit Woerden is gevestigd aan de Nijverheidsweg 18C in Harmelen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22933848.

Diensten en producten voor grafisch ontwerper

Trefwoorden die horen bij Creatief Kasteel zijn o.a. :