Coachen in Contact in Woerden

Coachen in Contact: Inspiratie voor verbinding en beweging.

Over Coachen in Contact

Coachen in Contact valt onder de rubriek yoga en meditatie in Woerden.

De drijvende kracht achter Coachen in Contact is Anne Boumans. Anne is onder andere gespecialiseerd op:

- Persoonlijke kracht, balans en vitaliteit. - Werken en leven vanuit eigen talent en kracht. - Samenwerking en verbinden. - Loopbaanstappen en toekomstverkenning. - Begeleidingen bij balans en herstel.

Anne combineert hierbij de rationelere aanpak van de psychologie met lichaamswerk, en werken met gevoel en emotie; de basis van yoga, mindfulness en haptonomie. Een begeleidingsvorm waarbij hoofd, hart en lijf wordt aangesproken..

Coachees kunnen deelnemen aan de wekelijkse yoga-lessen die Anne geeft om verder te werken aan balans, bewustzijn en vitaliteit. Anne werkt samen met een netwerk van andere coaches en begeleiders en kan indien nodig doorverwijzen of de aanpak afstemmen met andere betrokken begeleiders.

Tevens is Anne inzetbaar binnen organisaties en teams. Hierbij kan ze je coachen en ondersteunen bij onder andere:

- Coaching van medewerkers en leidinggevende. - Begeleiding & faciliteren van bijeenkomsten. - Teamtrajecten waarin contact hersteld dient te worden. - Inspiratietrainingen, o.a. persoonlijk leiderschap, coachend leidinggeven en werken vanuit vitaliteit, balans en kracht.

Eerst wordt gekeken wat de doelstellingen zijn en welke training of coaching hier het beste bij past. Voor de trainingen en/of coaching kan je gebruik maken van de trainingsruimte in Woerden van Anne. Hier is ruimte voor teamsessie tot maximaal 10 personen. Uiteraard kan Anne ook bij u op locatie komen.

Voor meer informatie en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Coachen in Contact.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Coachen in Contact uit de rubriek yoga en meditatie uit Woerden is gevestigd aan de Pompmolenlaan 43a in Woerden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-13978931.

Diensten en producten voor yoga en meditatie

Trefwoorden die horen bij Coachen in Contact zijn o.a. :