Auto RAS Woerden B.V. in Woerden

Auto RAS Woerden B.V. gevestigd in Woerden.

Over Auto RAS Woerden B.V.

Auto RAS Woerden B.V. valt onder de rubriek auto occasions in Woerden.

AutoRas verzorgt de vervanging en reparatie van radiateuren, accu´s, autoruiten en zonnedaken. Maar onze service gaat verder. Want ook voor airconditioning- en verwarmingssystemen, interieurbekleding en autostoelen kunt u bij ons terecht.

Sinds de start in 1973 heeft AutoRas een goede naamsbekendheid in de regio opgebouwd en beschikt nu over 5 vestigingen in Midden Nederland. Dit succes is vooral te danken aan het groot aantal specialisten in eigen huis. Door een intensieve samenwerking met diverse fabrikanten en importeurs beschikken wij over specifieke kennis van vrijwel alle automerken.

AutoRas inbouwstations maken gebruik van de modernste apparatuur en een zorgvuldig beheerde onderdelenvoorraad, waardoor een snelle levering en een perfect resultaat gegarandeerd zijn. Reeds vele wagenparkbeheerders van bedrijfs- en personenwagens zijn enthousiast over de snelheid en betrouwbaarheid van onze mobiele servicediensten.

De zorg voor het milieu heeft bij AutoRas een hoge prioriteit. Zoveel mogelijk materiaal wordt gerecycled en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van apparatuur die voldoet aan de wettelijke milieunormen.

Autoras is actief op het gebied van levering, montage, vervanging, reparatie en onderhoud van:

Radiateuren Autoruiten en zonnedaken Accus Auto-interieurs Airconditioning en verwarming Click n Go koppelingssystemen Mobiele service

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Auto RAS Woerden B.V. uit de rubriek auto occasions uit Woerden is gevestigd aan de Daggeldersweg 4 in Woerden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0348-416030.

Diensten en producten voor auto occasions

Trefwoorden die horen bij Auto RAS Woerden B.V. zijn o.a. :