Atelier ES&ZO in Snelrewaard

Atelier ES&ZO; voor creatieve workshops en kinderfeestjes

Over Atelier ES&ZO

Atelier ES&ZO valt onder de rubriek workshops uit Woerden.

Voor creatieve workshops en kinderfeestjes bent u bij Atelier ES&ZO aan het juiste adres. Atelier ES&ZO is gevestigd in Snelrewaard. wat een prachtig buitengebied is van het mooie en gezellige stadje Oudewater. Dit ligt vlakbij Woerden.

Naast de workshops en kinderfeestjes hebben wij ook een winkel. In de winkel kunt u alle materialen aanschaffen om na de workshop thuis nog verder te kunnen gaan. In de winkel worden ook materialen aangeboden om thuis te kunnen knutselen, zoals o.a.: Decopatch, Diam’s 3D-verf , foam-klei en silk-klei.

Bij ES&ZO is ruimte voor verschillende activiteiten. Creatieve workshops, kinderfeestjes, knutseldagen, vergaderen met een creatieve pauze, babyshower, vrijgezellenfeest en nog veel meer.

Atelier ES&ZO is een gezellige en sfeervolle locatie in een oude boerderijkn, waar de Oude Kaaskamer en Het Achterhuy’s omgebouwd zijn tot workshop ruimtes. Een heerlijke lunch of high tea tijdens uw creatieve workshop of vergadering. Het kan allemaal. Bij mooi weer is er de mogelijkheid om lekker buiten te zitten!

Atelier ES&ZO blijft in ontwikkeling, er zullen regelmatig nieuwe workshops en activiteiten bij komen. Houd de site dus in de gaten! Of volg ES&ZO via twitter of Facebook.

Op evenementen, bedrijfs feestjes, bruiloften of bijvoorbeeld familie dagen kunt u Atelier ES&ZO inhuren om de kinderen creatief bezig te houden.

Vraagt u eens naar alle mogelijkheden.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Atelier ES&ZO uit de rubriek workshops uit Woerden is gevestigd aan de Zuid Linschoterzandweg 47 in Snelrewaard. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40859483.

Diensten en producten voor workshops

Trefwoorden die horen bij Atelier ES&ZO zijn o.a. :