Afslank en Bewegingsstudio Anita in Woerden

Afslank en Bewegingsstudio Anita: Bewegingsbanken.

Over Afslank en Bewegingsstudio Anita

Afslank en Bewegingsstudio Anita valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Woerden.

Anita Mailoa is al ruim 14 jaar de drijvende kracht achter Afslank en Bewegingsstudio Anita. Zij heeft tijdens deze 14 jaar, op lichamelijke gebied, al veel mensen kunnen helpen om hun doel te bereiken. U kunt hierbij denken aan het verliezen van overtollige kilo's en het verminderen van pijn tijdens het bewegen.

Bij Afslank en Bewegingsstudio Anita gaat u onder persoonlijke begeleiding trainen op een gemotoriseerde bank. Er zijn zes gemotoriseerde banken welke elk afzonderlijk in snelheid instelbaar zijn. Per bank zal u 10 minuten uw spieren (onbelast) trainen en stimuleren, telkens in een apart gedeelte van het lichaam. Door deze banken zal uw beweeglijkheid en flexibiliteit beter worden en zal uw spierkracht verbeteren.

U geniet van diverse voordelen wanneer u kiest voor de persoonlijke training van Afslank en Bewegingsstudio Anita. Hieronder ziet u deze voordelen terug:

- Gewrichten soepel maken.

- Stimuleren van lymfe- en bloedsomloop.

- Figuurcorrectie.

- Verbeteren van de houding.

- Verlichting bij (lage) rugklachten.

- Ontspanning.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Afslank en Bewegingsstudio Anita? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Afslank en Bewegingsstudio Anita uit de rubriek gezondheidscentrum uit Woerden is gevestigd aan de Klompenmakersweg 2 in Woerden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12802852.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Afslank en Bewegingsstudio Anita zijn o.a. :