Afslank en Bewegingsstudio Anita in Woerden

Afslank en Bewegingsstudio Anita - verantwoord bewegen

Over Afslank en Bewegingsstudio Anita

Afslank en Bewegingsstudio Anita valt onder de rubriek coaching uit Woerden.

Bent u opzoek naar iemand die u kan helpen bij het afvallen? Of bij het zoeken van een manier waardoor bewegen weer leuk word? Zoek dan niet langer want dan bent u bij Afslank en Bewegingsstudio Anita helemaal aan het juiste adres.

De oprichtster van Afslank en Bewegingsstudio Anita is Anita Mailoa. 14 jaar geleden heeft Anita dit bedrijf opgestart. De gedachte is om andere mensen te helpen met afvallen op een manier die goed werkt voor iedereen. Dit doet ze door middel van bewegingsbanken.

Onder persoonlijke begeleiding traint u op deze gemotoriseerde banken. Gedurende 10 minuten per bank stimuleert en traint u (onbelast) de spieren, telkens in een apart gedeelte van het lichaam. De bewegingsbanken vergroten de beweeglijkheid en de flexibiliteit en verbeteren de spierkracht.

Heeft u nog vragen voor Afslank en Bewegingsstudio Anita? Of wilt u meer informatie over de diensten? Neem dan gerust even contact op of neem een kijkje op de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Afslank en Bewegingsstudio Anita uit de rubriek coaching uit Woerden is gevestigd aan de Klompenmakersweg 2 in Woerden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12802852.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Afslank en Bewegingsstudio Anita zijn o.a. :