ADD Coaching in Woerden

ADD Coaching: Meer rust en overzicht. En je doel helder voor ogen.

Over ADD Coaching

ADD Coaching valt onder de rubriek coaching uit Woerden.

De drijvende kracht achter ADD Coaching is Margo Matse. Met veel passie beoefend Margo haar beroep uit en staat zij je graag bij om jou patronen te veranderen. Margo haalt veel voldoening en energie uit het werken met volwassenen met ADD. Met of zonder diagnose ben je van harte welkom!

Wanneer je zelf ADD, Attention Deficit Disorder, hebt dan moet je dubbel zo hard werken. Je bent snel afgeleid, hebt moeite met planning en deadlines en je bent vaak gevoeliger dan de mensen om je heen. Drie thema's vormen de basis van de coaching bij ADD Coaching:

- Een veilige plek creƫren: Deel je verhaal en Margo biedt je een luisterend oor.

- Stress en angst aanpakken: Door obstakels in je leven te bekijken met inzicht en humor leer je je problemen beter aan te pakken.

- Versterk je talenten: Samen met Margo kijk je waar je goed in bent en welke talenten je kan inzetten.

Voor meer informatie en de contactgegevens kan je een kijkje nemen op de website van ADD Coaching.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Eveline N. dinsdag 7 mei 2019

4,5 sterren

“Ik heb de training gevolgd bij Margo. Hierbij kreeg je veel praktische tips en inzicht in hoe ADD werkt en waar je rekening mee kunt houden bij bijv. uitstelgedrag maar ook hoe je zelf kunt zorgen dat je je beter kunt concentreren. Ik vond dit heel prettig en ook heel fijn om ervaringen uit te wisselen met andere ADD'ers. Echt een aanrader! ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Nathalie dinsdag 2 april 2019

5 sterren

“een 2-daagse training "Effectief leven met ADD" gevolgd bij Margo, Het waren 2 hele leuke en leerzame dagen waarin ik meer over mezelf te weten ben gekomen. Het was ook zeer leerzaam en leuk om mede ad(h)d-ers tegen te komen en daarmee raakvlakken te vinden.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Iwan vrijdag 29 maart 2019

4,5 sterren

“Afgelopen januari heb ik de 2-daagse cursus Effectief leven met ADD gevolgd. Deze was goed opgebouwd en vond plaats in een prettige setting. Margo is een ervaren coach die de tijd voor je neemt en goed kan luisteren. Ook vond ik het contact met de medecursisten heel leerzaam.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Mattijs donderdag 28 maart 2019

5 sterren

“Onlangs had ik een eerste kennismaking met Margo als ADD-coach tijdens een 2-daagse training. Dit is mij erg goed bevallen. Veel informatie, tips & trucs, oefeningen, goeie sfeer. En veel herkenning. Een aanrader!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Diederik maandag 25 maart 2019

5 sterren

“Ik vond het zelf een hele leerzame ervaring. Heb veel geleerd over hoe add werkt en welke invloeden dit heeft op je dagelijks leven. Ook heb ik tips en tricks gekregen om om te gaan met add. Ook de groepsopdrachten heeft mij geholpen om te reflecteren op mijzelf. Al met al een zeer interessante training!!! ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 5 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 10.

Contact opnemen

ADD Coaching uit de rubriek coaching uit Woerden is gevestigd aan de Pompmolenlaan 26 in Woerden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57655839.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij ADD Coaching zijn o.a. :

Nieuws van ADD Coaching in Woerden

2-daagse training Effectief leven met ADD

2-daagse training Effectief leven met ADD

Wil je een snelle boost en in korte tijd veel leren samen met andere ADD genoten?