ADD Coaching in Woerden

ADD Coaching uit Woerden heeft geen profiel.

Wat doet ADD Coaching in Woerden

ADD Coaching is een coaching uit Woerden. Men is gevestigd aan de Pompmolenlaan 26. Het telefoonnummer van ADD Coaching in Woerden is 06-57655839.

Is ADD Coaching in Woerden uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Woerdenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

ADD Coaching in Woerden valt onder de rubriek coaching. Een coaching uit Woerden levert onder andere :

De drijvende kracht achter ADD Coaching is Margo Matse. Met veel passie beoefend Margo haar beroep uit en staat zij je graag bij om jou patronen te veranderen. Margo haalt veel voldoening en energie uit het werken met volwassenen met ADD. Met of zonder diagnose ben je van harte welkom! lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Eveline N. dinsdag 7 mei 2019

4,5 sterren

“Ik heb de training gevolgd bij Margo. Hierbij kreeg je veel praktische tips en inzicht in hoe ADD werkt en waar je rekening mee kunt houden bij bijv. uitstelgedrag maar ook hoe je zelf kunt zorgen dat je je beter kunt concentreren. Ik vond dit heel prettig en ook heel fijn om ervaringen uit te wisselen met andere ADD'ers. Echt een aanrader! ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Nathalie dinsdag 2 april 2019

5 sterren

“een 2-daagse training "Effectief leven met ADD" gevolgd bij Margo, Het waren 2 hele leuke en leerzame dagen waarin ik meer over mezelf te weten ben gekomen. Het was ook zeer leerzaam en leuk om mede ad(h)d-ers tegen te komen en daarmee raakvlakken te vinden.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Iwan vrijdag 29 maart 2019

4,5 sterren

“Afgelopen januari heb ik de 2-daagse cursus Effectief leven met ADD gevolgd. Deze was goed opgebouwd en vond plaats in een prettige setting. Margo is een ervaren coach die de tijd voor je neemt en goed kan luisteren. Ook vond ik het contact met de medecursisten heel leerzaam.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Mattijs donderdag 28 maart 2019

5 sterren

“Onlangs had ik een eerste kennismaking met Margo als ADD-coach tijdens een 2-daagse training. Dit is mij erg goed bevallen. Veel informatie, tips & trucs, oefeningen, goeie sfeer. En veel herkenning. Een aanrader!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Diederik maandag 25 maart 2019

5 sterren

“Ik vond het zelf een hele leerzame ervaring. Heb veel geleerd over hoe add werkt en welke invloeden dit heeft op je dagelijks leven. Ook heb ik tips en tricks gekregen om om te gaan met add. Ook de groepsopdrachten heeft mij geholpen om te reflecteren op mijzelf. Al met al een zeer interessante training!!! ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 5 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 10.

Ander coaching

 • Geertje Noorlander de life coach in Woerden

  Durf jij te kiezen voor de beleving van jouw heilige seksualiteit ? . Trefwoorden van Geertje Noorlander de life coach in Woerden : life coach, persoonlijke coaching, Vrouwenhealing, Online training, gratis afstandshealing, Collectieve Vrouwenveld, healing praktijk, coaching op maat, coaching praktijk, .

  tel. 06-24769337, Provincialeweg West 64, 2808PC in Gouda

  Meer over Geertje Noorlander de life coach in Woerden contact website

 • INE mens en werk

  Loopbaanbegeleiding en Paardencoaching. Trefwoorden van INE mens en werk : loopbaanbegeleiding, paardencoaching, Sollicitatiebegeleiding, Loopbaanadvies, persoonlijke ontwikkeling, paardencoaching voor groepen, individuele paardencoaching, workshops paardencoaching.

  tel. 06-24569940, Bouwmeesterplein1, 2801BX in Gouda

  Meer over INE mens en werk contact website

 • Jorkootch

  Jorkootch: Versterkt veerkracht bij introverten.. Trefwoorden van Jorkootch : personal branding, personal branding voor introverten, personal coaching, personal coach, coaching persoonlijke ontwikkeling, coaching voor introverten, lifestyle coaching, lifestyle coach, .

  tel. 06-28271358, Amsterdamlaan 59, 3446 AK in Woerden

  Meer over Jorkootch contact website

 • Praktijk Roozemond

  Als je de weg kwijt bent, kom je nog eens ergens !! . Trefwoorden van Praktijk Roozemond : persoonlijke coaching, coaching praktijk, persoonlijk ontwikkelingsproces, hypnotherapie, rouwtherapie, regressie, Psychodynamische therapie, EMDR .

  tel. 06-34376698, Leeghwaterstraat 25, 2811DT in Reeuwijk

  Meer over Praktijk Roozemond contact website