ActionCOACH in Woerden

ActionCOACH: Take the lead!

Over ActionCOACH

ActionCOACH valt onder de rubriek coaching in Woerden.

De drijvende kracht achter ActionCOACH is Marleen van Dam. U kunt bij Marleen terecht voor business coaching, teamcoaching, groepscoaching en diverse workshops. Op de website ziet u uitgebreide informatie hierover terug.

Als ondernemer investeert u natuurlijk in uw onderneming en in uw eigen ontwikkeling als ondernemer. Met Marleen van Dam van ActionCOACH zult u werken naar een mooi eindresultaat, namelijk: Meer winst, meer omzet en meer vrije tijd. ActionCOACH geeft de garantie dat u resultaat behaald.

Bent u klaar voor groei? Marleen zet zich in om uw onderneming te helpen groeien en u te stimuleren het beste uit uzelf en uw onderneming te halen. Marleen is er van overtuigd dat iedereen zijn of haar droom kan verwezenlijken. Wanneer zet u de eerste stap? Marleen helpt u graag verder.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan ActionCOACH? Neemt u dan contact op met Marleen van Dam.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

ActionCOACH uit de rubriek coaching uit Woerden is gevestigd aan de Pelmolenlaan 2 in Woerden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0348-784093.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij ActionCOACH zijn o.a. :

Nieuws van ActionCOACH in Woerden

'Bouw aan een bedrijf dat kan werken zonder jou!'

'Bouw aan een bedrijf dat kan werken zonder jou!'

Deze masterclass voor MKB-ondernemers laten je kennismaken met de 6-stappen naar een succesvol bedrijf.